Pezsgő, virsli, házibuli - egy friss felmérés szerint ilyen a szilveszter magyar módra. Beszéljünk hát a virsliről! Milyet vásárolj, melyiket válaszd?
Vannak különböző virsli jellegű rudak, na azokban alig van hús. A virsli minimális hústartalma 51%, de én azt javaslom, feltétlenül olvasd át a címkét, keresd a minél magasabb - 70% fölötti - hústartalmat! Hiszen vannak 80-90%-os vagy még magasabb hústartalmú virslik is, ezek már kifejezetten minőségi termékek. Ezekből a kevesebb is elég, hiszen laktatóbbak, így nem biztos, hogy a végén ezek kerülnek többe olcsóbb társaiknál. Ez utóbbiakból ugyanis sokat kell megenni ahhoz, hogy jóllakj.

A virsli népszerűsége egyébként nem véletlen: ízletes és könnyű elkészíteni. Főzhető és süthető is, önmagában és szószokkal is finom, de a kísérletező kedvűek tehetik tésztabundába vagy akár lencsesalátába is. Nem ajánlom minden napra, de színesíthető vele az étrend.

 

Kövessen Facebook-on

Weboldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért elősegítéséért.
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.