Micsoda újítások, finomságokat láttam és kóstoltam! Ismét átadták az "Inno d'Or - Év Innovációja" díját, a zsűrizési folyamatban én is részt vehettem. A Trade magazin által meghirdetett verseny célja az, hogy évről évre olyan értékteremtő innovációkat jutalmazzon, amelyek meghatározható vásárlói, fogyasztói igényre nyújtanak megoldást, valamely nevesíthető trendbe illenek, vagy egy meglévő, meghatározható igényből inspirálódott fejlesztés eredményei. Kapott díjat többek között túródesszert, különböző csíráztatott olaj a livingfoods -tól, növényi fehérjéből készült húshelyettesítők a Nestlé -től, brainboost vitaminvíz a VIWA Vitaminwater-től, innovációs diagnózis szolgáltatás az Expedit Nodum Ltd -től.Az eseményen nemcsak a díjakat osztották ki, hanem előadások is voltak, melyek közül az egyiket én tartottam olyan innovációkról, melyek a táplálkozási trendekbe illeszkednek, illetve beszéltem az élelmiszerek jelölési dilemmáiról és kihívásairól.Az idei versenyben 7 kategória volt és 30 díjazott, az értékelés során négy szempontot vettünk figyelembe: innováció, trend, piaci előny és egyediség. Ahol lehetséges volt, ott az érzékszerveinket is bevetettük, és úgy zsűriztük a termékeket.
 
 

Kövessen Facebook-on

Weboldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért elősegítéséért.
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.