Mitől lesz hiteles egy táplálkozástudományi konferencia? Elárulom, hogy nemcsak attól, hogy kik adnak elő…hanem attól is, hogy a szünetekben milyen ételeket és italokat fogyaszthat a közönség!Volt szerencsém szervezőként és előadóként is részt venni a Magyar Táplálkozástudományi Társaság Táplálkozástudományi Gyűlésén, ahol kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy ne csak az előadásokkal mutassunk helyes irányt. Szóval mondhatjuk humorosan, hogy bort ittunk és azt is prédikáltuk! Cukros péksütemények helyett inkább gyümölcsöket kínáltunk, zöldség fronton pedig a nyers sárgarépa, illetve kaliforniai paprika csíkok mellett nagyon finom zöldségkrémekkel erősítettük a felhozatalt. Sós kapros túrókrém, fetás sült paprikakrém, bazsalikomos cukkinikrém - melyiket kóstolnád meg? Én mindegyikből ettem.... Nagyon finomak voltak!Viccet félretéve, nagyon érdekes témákról szólt az idei konferencia, én a Nébih - Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal-lal és a Debreceni Egyetem GTK Marketing és Kereskedelem Intézettel végzett kutatásunk eredményeit ismertettem. Bár a képen kissé komolynak tűnhetek (aki ismer, az tudja, hogy nálam a mosoly az első kommunikációs eszköz), azonban nagyon örültem annak, hogy ilyen sok kollégával és szakemberrel tudtam megosztani a kutatásunk legfontosabb információit.
 
 

Kövessen Facebook-on

Weboldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért elősegítéséért.
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.