A koronavírus-járvány miatti korlátozások hatására az emberek drámai módon vásárolják fel a különböző élelmiszereket. Ezért most összefogtunk páran dietetikusok, táplálkozástudományi szakemberek, valamint szervezetek, hogy segítsünk megválaszolni a legfontosabb kérdéseket.

Az anyag elkészítésében számos szakember vett részt:

Papp Andrea, táplálkozástudományi szakember (Napi Táptudás )
Zsigovits Angelika, táplálkozástudományi szakember (Smartfood Coach)
Antal Emese és Pilling Róbert, dietetikusok (TÉT Platform EgyesületAntal Emese dietetikus, szociológus hivatalos oldala )
Meleg Sándor, dietetikus (Alimento )
Varga Judit, igazgató (Felelős Gasztrohős )
Szűcs Zsuzsanna, dietetikus (Szűcs Zsuzsanna dietetikus,
Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége - Terítéken az egészség )
Prof. dr. Rurik Imre, elnök (Magyar Táplálkozástudományi Társaság )

A grafikákat Anna Kőfaragó grafikus készítette.

Köszönjük a Magyar Táplálkozástudományi Társaság, a TÉT Platform Egyesület, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének és a Felelős Gasztrohős Alapítvány támogatását!

Kövessen Facebook-on

Weboldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért elősegítéséért.
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.