A 14th European Nutrition Conference FENS 2023 Belgrade kongresszuson tényleg figyeltek arra, hogy az ebéd is egészséges legyen.
A fenntarthatóság jegyében papírdobozkában kaptuk az ételt, fa evőeszközökkel.
Az adag nagyság, változatosság is tökéletes volt, az ebéd után nem álmosodtunk el!
Lehetett választani vegetáriánust és húsost, én felváltva kértem ezt is, azt is, hogy kipróbáljam mindkét menüt.
2 ebédet látsz a képeken: egyik zöldséges tortilla, marék mag és alma. A másik csirkés saláta olívaolajjal, magok, brownie és körte.
Inni ízesített vizet lehetett, citrommal, uborkával, mentalevéllel felturbózva.
Nagyon jó érzés volt, hogy amiről 4 napig tanácskoztunk, az életben is megvalósult.

Kövessen Facebook-on

Weboldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért elősegítéséért.
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.