Blog
Hoztam neked pár ötletet, hogy mivel kombináld a kedvenc alapanyagaidat, mi mihez illik, így sosem egy unalmas zöldségkupac fog a tányérodon landolni, hanem különleges, ízletes ízekkel fogsz jól lakni.
Ősszel szeretem, hogy a mélyebb, teltebb ízekkel is lehet játszani, a színek is sötétednek a tányéron, ugyanúgy, mint a természetben.
Jöjjön tehát néhány bevált kedvencem:
ALMA
- csirkemell
- edámi sajt, kéksajt
- dió
- mézes-citromos dresszing
CÉKLA
- paprika
- uborka
- fetasajt
- olívabogyó
- petrezselymes dresszing
SÜTŐTÖK
- rukkola
- aszalt áfonya
- dió
- mézes-mustáros dresszing
GRÁNÁTALMA
- uborka
- újhagyma
- fetasajt
-citromos petrezselymes dresszing
LENCSE
- uborka
- lilahagyma
- paradicsom
- mangó
- szezámmag
- citromos-olívás dresszing