Hoztam neked pár ötletet, hogy mivel kombináld a kedvenc alapanyagaidat, mi mihez illik, így sosem egy unalmas zöldségkupac fog a tányérodon landolni, hanem különleges, ízletes ízekkel fogsz jól lakni.

Ősszel szeretem, hogy a mélyebb, teltebb ízekkel is lehet játszani, a színek is sötétednek a tányéron, ugyanúgy, mint a természetben.

 

Jöjjön tehát néhány bevált kedvencem:

ALMA
- csirkemell
- edámi sajt, kéksajt
- dió
- mézes-citromos dresszing

CÉKLA
- paprika
- uborka
- fetasajt
- olívabogyó
- petrezselymes dresszing

SÜTŐTÖK
- rukkola
- aszalt áfonya
- dió
- mézes-mustáros dresszing

GRÁNÁTALMA
- uborka
- újhagyma
- fetasajt
-citromos petrezselymes dresszing

LENCSE
- uborka
- lilahagyma
- paradicsom
- mangó
- szezámmag
- citromos-olívás dresszing

 

Kövessen Facebook-on

Weboldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért elősegítéséért.
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.