Shakira és JLo fergeteges produkciót mutattak be az amerikai focibajnokság döntőjének (SuperBowl) félidejében. Hogy tud egy 43 és egy 50 éves nő ilyen formában maradni?!
Nem igaz, hogy nincs más dolguk, mint szépnek és fittnek lenni, hiszen mindketten családanyák. Szóval hogyan csinálják? Úgy, hogy elképesztő munkát tesznek bele és nagyon fegyelmezettek. Shakira például heti hatszor (!) sportol, emellett nagyon odafigyel az étkezésére: mindig friss alapanyagokat választ, kis adagokat (!) eszik, a tányérján többnyire fehérjedús étel és zöldség szerepel. Nagy események előtt teljesen kizárja a cukrot és olyankor tejtermékeket sem fogyaszt.
Reggelire például tojást eszik vagy avokádót paradicsommal, vagy egy zöld smoothie-t. Ebédre halat és friss salátát, uzsonnára levest (pl. articsókából vagy póréhagyma és padlizsán keverékét), este ismét halat és zöldségeket. Ha kicsit nassolhatnékja van, nagy ritkán magas kakaótartalmú étcsokit választ, amiben nincs hozzáadott cukor. Ha elemezzük az étrendjét, dicséretes a sok zöldség, gyümölcs, így a rostfogyasztását kipipálja. A halakkal az omega-3 zsírsav-bevitelét elégíti ki. A változatosságot is betartja, ami az alapja az egészséges táplálkozásnak.

 

 

Kövessen Facebook-on

Weboldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért elősegítéséért.
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.