Aki háztartást vezet, és ebben szeretne nagyon tudatos lenni, az biztosan gyakran fagyasztja le az élelmiszereit.Általánosságban elmondható, hogy majdnem minden étel alkalmas arra, hogy a fagyasztóba kerüljön, de arra érdemes figyelni, hogy a felolvasztás után az egyes állagok megváltozhatnak.Az élelmiszerek fagyasztása nem csak környezetvédelmi szempontból fontos, hanem bizony nagyon jól tud jönni egy előre elkészített és lefagyasztott csilisbab, amikor az embernek egyáltalán nincs kedve főzni, de mégis valami finomra vágyik. És persze ne feledkezzünk el arról sem, hogy a fagyasztás tökéletes módja annak, hogy az el nem fogyasztott maradékokat ne kelljen kidobni.Persze nem lehet az ételeket az idők végtelenségig a fagyasztóban tartani, ezért érdemes figyelembe venned az alábbi táblázatot, melyen az egyes élelmiszerek tárolására vonatkozó időszakok találhatóak. Ha bizonytalan vagy, érdemes böngészned a Maradék nélkül erre vonatkozó gyűjtését, melyben bővebb információkat találsz az ételmaradékok tárolását illetően (http://maradeknelkul.hu/.../04/%C3%A9telmarad%C3%A9kok.jpg). Ezen kívül még a
Felelős Gasztrohős oldalán js találsz hasznos információkat ( https://www.facebook.com/.../a.28527.../2331763800258957/...).
 
 
 

Kövessen Facebook-on

Weboldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért elősegítéséért.
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.