Emlékszem a gyerekkoromban eltöltött húsvétokra, amikor nagymamám rengeteg süteménnyel és roskadozó asztallal várt bennünket...A készülődés már az ünnep előtti héten elkezdődött, természetesen alig bírtunk ellenállni a finomabbnál finomabb édességeknek.
Ugye ismerős ez a történet?
Összegyűjtöttem néhány tanácsot, melyeket húsvét után is érdemes bevezetni a napi rutinodba:
mindig legyen friss zöldség, gyümölcs az asztalon és persze a tányérodon is az étkezések során
kerüld a szélsőségeket: az sem jó, ha naponta egyszer eszel, és az sem, hogyha egész nap csipegetsz, nassolgatsz
igyekezz kialakítani az étkezéseid ritmusát és kontrolláld az adagokat
a sütis tálat pakold el a hűtőbe, ne legyen szem előtt, helyette legyen elől inkább a gyümölcs
a sonkából elegendő egy szelet, a tojásból 2 fél, ezek mellé pedig minél több friss zöldséget (retket, paradicsomot, paprikát, stb.) egyél.
 
 

Kövessen Facebook-on

Weboldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért elősegítéséért.
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.