Tökéletes alakja van, könnyű neki, más dolga sincs – mondhatnánk, pedig egyáltalán nem így van. Jennifer Lopez az ötödik X-en túl is kőkeményen megdolgozik szép karjáért, lapos hasáért és kerek fenekéért. Heti háromszor végez alakformáló gyakorlatokat, emellett rendszeresen fut, biciklizik, bokszol és lépcsőgépezik. Nyilván mi hétköznapi emberek nem követhetünk olyan életritmust, mint egy hollywoodi szupersztár, ezt senki ne is várja önmagától. De mielőtt legyintenél, hogy kit érdekel, mit csinálnak a celebek, azért el lehet tőle lesni néhány bevált praktikát, főleg a táplálkozás terén.
1. Tiltólista: Nem eszik cukrot, minimális sót fogyaszt és egyáltalán nem eszik készételeket.
2. Kalóriastop koplalás nélkül: Egyes források szerint a sztár kb. 1400-1500 kalóriát eszik meg egy nap. Reggeli, ebéd, délutáni snack, vacsora és egy cukormentes desszert fér bele az étrendjébe. A napi ötször étkezéssel elkerülhetőek a falási rohamok.
3. Könnyű vacsora: A nap utolsó étkezésekor igazán mértékletes, csak kis adagot eszik.
4. Viszlát alkohol: JLo sosem fogyaszt alkoholt.
5. Sok zöldség és gyümölcs: Párolt hal vagy csirke, mellé zöldségköret. Ez volt a múlt, néhány éve viszont már nem eszik húst. A vegetáriánus étrenddel csak óvatosan, nagyon tudatos étrendtervezést igényel, az viszont követendő, hogy minden étkezéskor sok zöldséget, gyümölcsöt eszik.
Én azt gondolom, nem lehet könnyű ennyire szigorúnak lenni és nem elcsábulni időnként. Ha nincs turné vagy forgatás, talán ő is enyhít picit a szabályokon, de amikor csúcsformában kell lenni, akkor nincs kegyelem. Ugyanakkor azt is gondolom, hogy néhány hét alatt szépen hozzá lehet szokni a szabályokhoz. Ha látványos az eredmény, akkor már nem is akarod feladni. Fogyás után pedig már „csak” arra kell törekedni, hogy megtartsd az alakodat.
Fotó: Jennifer Lopez Facebook oldala
 

Kövessen Facebook-on

Weboldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért elősegítéséért.
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.