Mit eszik a dietetikus a maradékokból? Tudod, hogy mindig felszólalok az élelmiszerpazarlás ellen, és ennek szellemében igyekszem újrahasznosítani az előző napról megmaradt ételeket. Párolt zöldség és rizs maradt a hétvégi húsköret mellől. Állati eredetű fehérjét is szerettem volna enni, más nem volt otthon, csak tonhalkonzerv. Ne félj használni, de inkább a sós lében eltett verziót válaszd az olajos helyett! Mivel így önmagában elég száraz lett volna, megbolondítottam natúr joghurttal és persze fűszerekkel (nem vagyok nagy majonéz hívő...). Maradék húsvéti csokit ettem desszertnek... Mert hát ugye annak is el kell fogynia egyszer.
 

Kövessen Facebook-on

Weboldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért elősegítéséért.
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.